tisdag 11 oktober 2016

Äppelchips

Hej hopp!
 
I gårdagens inlägg så skrev jag att jag hade något i ugnen som skulle passas. Om det blev bra så skulle ni få se skrev jag. Och det blev bra:). Blev så bra så jag gjorde en omgång till idag. Det jag gjorde var knapriga äppelchips. Fick se dessa på Instagram. Följer Lindas bakskola så det var på hennes sidan jag fann receptet.
 
 
Knapriga äppelchips med kanel eller kanel/kardemumma.

Kärna ur äpplena. Skär i några mm tunna skivor.

Lägg på plåt. Strö över kryddorna.

I ugn ca 3 timmar på 100-120 grader.

Top notch:)!
 
 
Nu ska jag fika lite med min dotter. Sedan blir det soffhäng och tv-tittande. Hela Sverige bakar och Dicte är vad som gäller här ikväll.
 
Kramis/Heléne


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar